המצרכים
2 פילה פורל ללא עצמות
קורט מלח גס
למרינדה:
כף חרדל דיז’ון
6-8 שיני שום קלופות ופרוסות
4 כפות שמן זית
שלוש כפות דבש
מעט פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון טרי
כף שטוחה תערובת תיבול זעתר
לאוהבי החריף – מעט פלפל חריף קצוץ דק דק
שלושת רבעי כוס פטרוזיליה/כוסברה קצוצה דק
הוראות הכנה:
חממי תנור לחום הגבוה ביותר.
ערבבי בקערה את חומרי המרינדה.
הניחי הדגים בתבנית וזרי מעליהם את המלח גס.
שפכי מעל את המרינדה, והניחי לדג לשרות בה לפחות חצי שעה (עד לילה).
לאחר ההשריה, פזרי את הפטרוזיליה-כוסברה הקצוצה, הכניסי לתנור ומקמי שלב אחד לפני החלק הגבוה ביותר בתנור.
אפי במשך 12 דקות או עד שמתחילים להתקבל סימני השחמה על הדג.