מתכון למוס סלמון
8 מנות אישיות
מרכיבים:
8 פילה דג סלמון
2 כפות מיונז
3 כפיות חרדל
כוס-כוס וחצי שמיר טרי קצוץ דק
מיץ לימון טרי מחצי לימון
כפית וחצי מלח
הוראות הכנה:
ערבבי את המיונז והחרדל, מרחי ע”ג הסלמון והכניסי לאפייה במשך 15-20 דק’.
כאשר הסלמון מוכן צנני אותו מעט ולאחר מכן הכניסי אותו למעבד מזון/בלנדר יד וערבבי עד לקבלת ממרח אחיד במרקם של מוס.
ערבבי היטב עם השמיר הקצוץ, עם הלימון והמלח.
הזליפי לכוסיות אישיות והגישי.
לבריאות!
סלט בורגול
8 סועדים
מרכיבים:
2 כוסות בורגול מבושל ע”פ הוראות היצרן (בתוספת מלח למים)
2 כוסות גדושות עשבי תיבול טריים קצוצים דק (כוסברה, פטרוזיליה, נענע)
כוס קשיו קצוץ
חצי רימון – רימון
מיץ לימון טרי מלימון אחד גדול
כפית מלח
הוראות הכנה:
בשלי את הבורגול וצנני.
לאחר הצינון (אפשר גם סמוך לארוחה) ערבבי עם הבורגול את עשבי התיבול, גרגרי הלימון והקשיו הקצוץ.
תבלי במיץ לימון טרי ובמלח והגישי.
לבריאות! שנה טובה