לאוהבות הפרג
עוגת טורט פרג מקמח כוסמין מלא, אוורירית ומלאה בפרג
המצרכים:
חבילה מרגרינה
כוס ושליש סוכר
1 סוכר וניל
4 ביצים מופרדות
2 כפות תמצית רום
חצי כוס חלב סויה
כוס וחצי קמח כוסמין מלא
חצי כפית אבקת אפיה
200 גרם פרג טחון, כ- 3 כוסות רגילות
ממיסים את המרגרינה מעט, מוסיפים לה חצי מכמות הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים חלמונים, תמצית רום, סוכר וניל, חלב סויה, קמח אבקת אפיה ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד שמתקבל קצף מבריק ויציב, מעבירים בזהירות את הקצף לקערת החלמונים ומאחדים אותו עם התערובת בתנועת קיפול . בסוף התהליך מוסיפים את הפרג באיטיות ובעדינות .
יוצקים את התערובת לשתי תבניות קטנות ומשומנות בגודל של 15#20, אופים כ- 40 דקות בחום של 180 מעלות.
נא להקפיד לא לאפות יותר , כדי שהעוגות לא יתייבשו. בדקי לפני סוף האפיה אם העוגה מוכנה בעזרת קיסם עץ
אלו עוגות שניתן לשלוח בשלימות כעוגות אישיות.