מה דעתכן? מוזמנות להגיב במערכת התגובות..
כן , מספרת לי חנה, עבדתי כל כך קשה כדי להכין את החג, בשלתי ואפיתי – מרשמים חדשים וגם
את כל המאכלים המסורתיים, הכנתי כל מה שרתיתי, עמדתי באתגר, הרגשתי נפלא… אך, לא היה
לי כח להרים את הראש, כמעט התמוטטתי. אתן מכירות את התגובות שגם אני קיבלתי – לא צריך
להשתגע, מספיק סוג אחד של דגים, אף אחד לא יקים לך מצבה של זהב, על כך שהגעת לחג
באפיסת כוחות ושלושה סוגי בשר.
מה דעתכן – לגוון? לטרוח? לחדש? לראות במטבח אתגר – או לעשות את המינימום הנדרש מתוך
שלווה ונחת?